Home
Turnierservice Sporthaus Verden
1Phone: (0 42 55) 98 355 0

Forhindringer

Til almindelig træning eller til grand prix baner, tilbyder vores store udvalg af forhindringer mangfoldige muligheder. Du modtager et produkt fra os af højeste kvalitet. Alle produkter er fremstillede på vores eget værksted i Hilgermissen, Tyskland.

Vi har udviklet tre modelserier

Sporthaus Verden HindernisstangenAlu- forhindring junior

Vores Alu Junior serie tilbyder, med meget lette og stabile forhindringer, bedste muligheder for at træne derhjemme, men er også velegnet til stævnebaner op til M klasser. Grundrammen på vingestøtterne er 150 cm lang og 50 cm bred.
 

Alu- forhindringer maxi

Denne serie forbinder fordelene af lette forhindringer fremstillet af vejrbestandig aluminiums ramme, med de samme design muligheder som på en træforhindring. Med en ramme på 180 cm x 70 cm, egner disse forhindringer sig også til sport på højeste niveau.

Træ- forhindringer

Forhindringer fremstillet af træ er en klassiker med mangfoldigt udvalg af former og farver. Vi kan tilbyde 49 forskellige modeller. Derunder to smalle forhindringer og 5 forskellige mure. Udover de her viste komplet- forhindringer, som vi har kombineret, kan du selvfølgelig selv vælge dine favoritter ud fra vores store udvalg af vingestøtter, bomme, fyld, havelåger og planker. 

Reklame- forhindringer

Kunne du tænke dig at præsentere dit firma til et hestesportsstævne? Så er vi den helt rigtige partner for dig. På en basis af en alu- eller træramme, designer vi, ved hjælp af individuelt tryk eller former, en helt speciel forhindring, som passer nøjagtigt til at præsentere dit firma. Enten et storfladet digitaltryk med dit firma-logo, eller en præsentation af dit firma-design, med specielle former og farver på vingestøtterne eller f.eks. plankerne. Vi ledsager dig selvfølgelig lige fra inspiration med ideer, til den repræsentative forhindring er færdigt fremstillet.

Træ- forhindringer - lille

Træ- forhindringer - lille