Home
Turnierservice Sporthaus Verden
1Phone: (0 42 55) 98 355 0

Staldplaketter - oversigt af modeller

Staldplaketter Kvadratisk Stallplakette Firkantet Staldplaketter rund Staldplaketter relief
Staldplaketter Våbenskjoldformet Stallplakette oval

Staldplaketter forbliver gode minder

Igennem tiderne har staldplaketter altid været en speciel erindring af succeser til hestesportsstævner eller avlskåringer. Staldplaketter med dit stævne- eller klubnavn på, forbliver et evigt minde for den som har vundet dem.

Stallplaketten

Der kan udvælges et stort udvalg af materialer og former. Vi tilbyder forskellige muligheder i enten PVC, guld- eller sølv-eloxeret aluminium og messing.

Du kan vælge mellem kvadratiske, firkantede, spadeformede, våbenskjoldformede, eller ovale plaketter til dit motiv. Hvis du ønsker det, overtager vi det grafiske arbejde for dig.

Som et specielt feature, tilbyder vi overfladebehandling af plaketterne. Harpiks overfladebehandling giver et meget eksklusivt, tredimensionalt udseende.

Udover den printede plaket, tilbyder vi også den klassiske version, støbte relief-plaketter, håndmalede og hver enkelt plaket bliver derved et unikat. Du kan vælge mellem grundformene eller du kan lade din fantasi få frit løb. Det er endda muligt at designe enkle plaketter, håndlavede i juveler kvalitet.


 

Stallplaketten